Wie zijn wij


Ik ben Yumila de Freitas, ben 31 jaar jong en trotse alleenstaande moeder van twee kinderen. This is myne time to shine!

Na 5 jaar ervaring te hebben opgedaan op de arbeidsmarkt en in de uitzendbranche was het tijd om het anders te gaan doen. Ik startte enkel met mijn eigen rugzak, mijn persoonlijke ervaringen en mijn opgedane kennis mijn eigen bedrijf Yu en Mi Ervaringscoach.

De “Wij” van Yu en Mi is het grote netwerk dat Yu en Mi heeft. De diverse samenwerkingen met maatschappelijke organisaties, stichtingen, jobhunters(Gemeentes), proffesionals en overige opdrachtgevers.

 
In de afgelopen jaren heb ik met diverse doelgroepen gewerkt zoals; werkzoekende, jongeren, tienermoeders, mensen met schulden, uitkering benodigde en statushouders. Ook heb ik vrouwen en gezinnen begeleid waar huiselijk geweld en seksueel misbruik bij heeft plaats gevonden.

Als ervaringscoach deel ik mijn eigen ervaringen tijdens de trainingen omdat ik geloof dat door te delen je verder kan groeien en leren. Het bewust worden van je zelf en je eigen kunnen en handelen. Door ervaringen te combineren met theorie heb ik leuke, interactieve en leerzame trainingen weten neer te zetten. Door mijn ervaringen kan ik mijn verplaatsen in de verschillende doelgroepen en praktijk delen.

Wat zijn dan mijn persoonlijke ervaringen? Hieronder een kleine opsomming:

- Schulden/ Schuldsanering
- Seksueel misbruik
- Huiselijk geweld
- Werk zoekende
- Professional op de arbeidsmarkt
- Tienermoeder/ Alleenstaande moeder
- Voedselbank

Door hulp op de juiste plekken weten te zoeken en jezelf open te stellen om hulp te ontvangen kom je verder. Niemand kan het alleen. Ik zelf heb door diverse opleidingen, cursussen en trainingen te volgen kunnen groeien, mezelf verder ontwikkelen en zelfvertrouwen gekregen. Ik heb mijn doelen en dromen weten te bereiken de afgelopen jaren en ben nog lang niet klaar. Dat wil jij toch ook?

‘’Everything is Possible’’

Kijk snel naar het aanbod van Yu en Mi.
· Sollicitatietraining
· Positiviteit training

Direct afspraak maken of advies? 06 87501177