Yumila de Freitas – Yu en Mi ervaringscoach- HARTvrouw

“Ik hou van mezelf en begrijp mezelf.”
In deze training leer je jezelf echt kennen, wat je wil en wat je niet wil. Door bewust wording die je door tools uit de training leert, leer je blokkades en/of negatieve gebeurtenissen te kantelen naar positieve punten en leerdoelen. Je leert in jezelf geloven en je eigen krachten te zien en je eigen doelen in kaart te brengen.

Link Yu en mi als HARTvrouw in de media:
Media 1
Media 2

Yu en Mi ervaringscoach

Ik heb tijdens de train de trainer zoveel geleerd, er is mij een spiegel voorgehouden waar ik niet om heen kon. Ik ben met me mezelf op de vuist gegaan en heb leren luisteren naar mijn innerlijke ik. Ik ben enorm gegroeid en bewust van elke stap. Ik hou van mezelf en begrijp mezelf. Kortom de training is voor iedereen, elke vrouw en man die in deze tegenwoordige maatschappij tegen zich zelf aan loopt of geen uitweg meer ziet of vast loopt in patronen.

Train de trainer heeft mij zoveel inzichten en tools gegeven die ik nog bijna dagelijks gebruik. Deze wil ik dan ook graag doorgeven aan andere vrouwen en ze leren deze eigen te maken. Ik ben ook wekelijks nog steeds bezig met de oefeningen die ik geleerd heb uit onze training en geef deze tricks vaak mee aan mijn deelnemers. De kracht voor mij ligt in het aanleren van de tools en deze omzetten naar een langdurige mindset. Ik zou niet weten hoe ik nu zou zijn zonder de handvaten.

In mijn dagelijks leven en vakgebied kom ik vaker vrouwen tegen die huiselijk geweld en seksueel misbruik hebben meegemaakt waarvan sommigen nog in de situatie zitten. Hierbij heb ik geleerd te begeleiden en door te verwijzen wanneer nodig. Wil jij je ook aanmelden stuur dan een email naar contact@hartvrouwen.nl of bel met (0)85 200 64 55

Ook kun je de website bekijken van stichting HARTvrouwen

Direct afspraak maken of advies? 06 87501177